Mit csináljak hogy ne látszódjon hogy zsíros a hajam?
Figyelt kérdés
2 naponta kell mosni a hajamat,mert a harmadik napon már zsíros,lelapul és nagyon csúnya. De elfogyott a samponom,így ma nem tudom megmosni,mert elfelejtettem venni.Mit tudnék vele csinálni hogy holnap ne látszódjon hogy zsíros? (Nem szeretem összefogni,mert nem áll jól.)2013. dec. 3. 19:50
1/8 anonim válasza:
Van otthon hintőporod? Mert az kb 1 napig jó megoldás lehet. Fogod, kiszórsz a tenyeredbe valamennyit, bedörzsölöd a hajadba, majd kifésülöd és tádáá láss csodát! :) Törcsit ne felejts el a vállad köré rakni, mert ugye a hintőpor szállni fog mindenhova, a ruhádra is :D
2/8 A kérdező kommentje:
Nincsen itthon hintőpor.Valami más megoldás nincsen? Csak a holnapi napot kellene kibírnom,mert holnap veszek sampont. Ha törölközővel átdörzsölöm a tövét,akkor nem szedi le róla a zsírt?
2013. dec. 3. 19:58
3/8 anonim válasza:
van otthon szódabikarbónád? 1 e.k. fél liter vizbe jól keverd össze nedves hajra (nemfog habzani), kicsit dörzsöld bele, öblítés, a végére kicsi balzsam, mindenképp száritsd meg a fejbőröd vizes hajjal ne feküdj le télen még meleg szobába se..
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Kipróbálom a szódabikarbónát,remélem beválik,mert nagyon idegesít és szerintem igénytelen a zsíros haj.
2013. dec. 3. 20:02
5/8 anonim válasza:
Ha már veszel uj sampont akkor gyorsan zsirosodó hajra valót vegyél és ne mosd a hajad 2 naponta ..egy héten 2szer bőven elég, nehéz lesz átállni a hajadnak de vannak már szárazsamponok is (pl. syoss) ami segíthet :)
és igen, tényleg igénytelen..
8/8 anonim válasza:
deee Nincs a házban semmiféle szappan? Ne már, nem lesz semmi baj ha nem sampon van az üvegre írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!