Igaz az, hogy a dezodorokban lévő Al származék rákkeltő?
ma màr minden ràkkeltö,jobb ha felakasszuk magunkat,mielött megràkosodnànk.ràkkeltö a tej,egyes àsvànyvizek,parfümök,ételek,lassan még a szex is ràkkeltö.
nem tudom lehet van bennük valami,de én nem akarom ugy leélni az életemet,hogy mindig rettegnem kell mindentöl:most ezt nem veszem meg most azt nem.
én ugy vagyok vele egyszer élek,és ezt ugy hasznàlom ki,ahogy csak lehet.lehet most te a ràktol félsz,holnap meg egy auto kiüt.
most azt irjàk a bio termékek egészségesek,2 év mulva meg az is ràkkeltö hatàsu lesz.
szerintem nem kell azonnal mindentöl beparàzni!inkàbb egy ilyen parfüm,mint a cigi!!!!!!!!!
Van valami az utolsó hozzászolóban... Tényleg minden rákkeltő már.
Ne törődj vele, sokszor az következik be, amitől félünk! (Titok c. könyv, olvasgasd!) És ne gondolj erre, mert hamarabb bekövetkezik. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó biodolog csak kamu sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!