Csak szerintem visszataszító és felesleges lányoknak az alkarjukat szőrteleníteni?
Szeritem -lehet hogy maradi erről a véleményem- egy nőnek/serdülő lánynak az alapvető ápoltságához tartozik, hogy min. a lábait és a hónalját "kordában tartja" (+szemöldök, esetleg bajuszka, ha problémásak) . Ezeken felül már mindenki igényei alapján szőrtelenít.
Tudom, hogy mindenkinek meg van a saját szabad akaratához való joga, és azt csinál magával, amit jónak vél, DE -szubjektív- véleményem szerint, hacsak nem indokolja dzsungel sűrűségű fekete szőr egy lány kezén (megesik, de arra ott van még a szőkítés lehetősége is, de náluk érthető lenne), hanem tök természetes kinézetű és mennyiségű szőr, akkor miért kell azt onnan leszedni?
Amit indokként leggyakrabban hallottam: "olyan puha és sima lesz" :3...
...de az utána még erősebben fog visszanőni, ráadásul ha elkezd kibújni, olyan lesz, mint a pár napos borotvált láb... brrr :S
Szóval várom a ti véleményeiteket (fiúkét és lányokét is vegyesen), illetve ha érintettek vagytok, akkor kíváncsian várom még az érveiteket. :)
(nem kell meggyőzni, teljes mértékben ellenzem, csak mégis érdekel, mi készteti erre a lányokat)
Előre is köszi az értelmes véleményeket és válaszokat! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!