Ha este bekenem a hónaljamat a Solutio Antisudorica szerrel, és reggel letusolok, akkor is hat?
Figyelt kérdés
szóval reggel szoktam fürcsizni...
de ha este bekenem, akkor reggel ha lezuhanyzok hat attól ugyanúgy ugye??
vagy szokjak át az esti fürdésre?
2009. nov. 21. 20:50
1/5 anonim válasza:
Akkor is hat, de a biztonság kedvéért a reggeli tusolás után, amikor már jó szárazra megtörölted magad, akkor kend be még egyszer a hónaljadat.
2/5 anonim válasza:
Na,most elmesélem a SA HELYES használatát: csak éjszakára kend be magad vele, nappal ne, mert csak akkor hat, ha nem izzadsz, azaz éjszaka, felesleges nappal is szárítanod a hónaljad. Este, fürdés után, száraz hónaljra kend fel.Reggel nyugodtan tusolhatsz, mert ez nem úgy működik, mint egy stift. Először heti 2x-3x alkalmazd, utána fokozatosan kitolod 1re.
Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Tudom, nem ez a téma, de kikívánkozik belőlem: soha nem értettem azokat, akik nem este, hanem reggel fürdenek. A napi izzadás, porosodás stb. után nyugodtan tudtok aludni a saját szagotoktól? Nem akarok senkit bántani, csak gusztustalan. Szerintem.
4/5 anonim válasza:
Mi az a Solutio Antisudorica?
(bocsi h nem a kérdésre válaszolok :$)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek:D
nah azért este megmosakszok felül:D szóval énsem úgy fekszek le, hogy bumm rögtön az ágyba:D
ez a szer egy gyógyszertári izzadásgátló :D
2009. nov. 21. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!