Most akkor a borotva erősíti a szőrt?
Kozmetikus lányaként mondom: maradj a gyantánál!
Egyes állítások szerint ritkítja is a szőrt(amint kitépi a hagymáját, majd a bőr begyógyul) és egyszer csak nem is fog látszani.
10 éve borotválom a lábam, de egyáltalán nem erősödött. Sőt, kicsit ritkult is.
27/N
Még szép, hogy erősíti... nem véletlen, hogy a hajat is azért szokták vágatni, hogy fellélegezzen és gyorsabban/erősebbre nőhessen. Ugyanígy működik ez máshol is,nem csak a fejen. Azért is kell szinte naponta borotválni, ha ezt választod. Azt viszont nem értem, hogy "3 hetet kell várni" hogy újra mehess gyantáztatni :) én is gyanta párti vagyok és kb.2 hetente járok gyantáztatni, akkor még nem olyan zavaró a szőr, de már lehet újra gyantáztatni.
remélem segítettem:)
a szor nem a borotvatol fog erosodni, ez egy akkora baromsag
Mindenfajta szorzet, amit a lanyokon van a ferfi hormonoknak koszonheto. Tehat aki tulburjanzik, mint egy gorilla (lasd en >D ), azoknak hormonkivizsgalas ajanlott.
En gyantaztam magam allandoan, rohadtul faj, es nem ritkul. Telente hagyom benoni a labamat, es tokre ugyan olyan.
Viszont a bajszomat nem gyantazom tobbet, hanem elkezdtem borotvalni, es nem vastagabb.
Neha jon egy ket szal randomra elo, de azok korabban is voltak a gyantazas korszaknal, s pont azert tettem le, mert elegem van a kinzasbol.
Szoval azokat csipesszel kiszedem, es semmi bajom. Ha ujra bebokrosodom, akkor lehuzom borotvaval, aztan kesz. :)
Nem, nem erősödik tőle :)
Mind mind mezei hülyeség amit ezzel kapcsolatban állítanak. Azért tűnik úgy, hogy erősebben nő vissza, mert a szőr mikor kinő, alapvetően elvékonyodik a vége, de mikor leborotválod akkor ugyanolyan vastag mint az alja.
Az sem igaz, hogy azért vágatják a hajuk végét a lányok, mert attól gyorsabban nő.. (istenem :D a haj nem a hajvégből nő) hanem hogy ne töredezzen el a vége, és azáltal szépnek és egészségesnek tűnjön. Meg van határozva, hogy genetikailag maximálisan mi az a gyorsaság amivel a hajad nőhet. A szőrre visszatérve, a hajhagymák nem szaporodnak :D.. se hosszabb se több se erősebbek nem lesznek a szálak. Higgy nekem, én mindenem borotválom amit elérek :D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!