Van itt olyan, aki legyőzte a hajhullást? Mit tett? Szedett vmi gyógyszert? HELP!
Revalidot, és tényleg megállította a hajhullásom, és még kicsit dúsabb is lett. Meg olyan a samponomat lecseréltem ennek megfelelő gyógynövényesre, szilikonmentes lakk, kevesebbet fogtam össze, többet hagytam kiengedve a hajam, ilyen praktikákat követtem.
Ja, és a hidegben kötelezően sapkát kell viselni! :)
igen, voltam még vérvételen is, de semmi
köszii :)
a dm saját márkás hajvitaminja rengeteget segített, illetve a Balea coffeines sampon és balzsam.Duplájára nőtt tőlük a hajam és már napi 5-10 szálnál több nem marad a fésűben.
Ha gondolod írj privit és küldök róluk krémmániás linket, de az előző válaszomat, amiben ezeket belinkeltem ide, letiltottál -.-"
Nyáron hullott a hajam, de szerencsére már ismertem, hova lehet ezzel fordulni. Anyukám ugyanis már használta a Chuleevandevi hajnövesztőt, ami kipusztítja a demodex atkát. Néha használtam anyukám fésűjét, ezért én is elkaphattam tőle, mint ahogy a vizsgálat ki is mutatta. A Chuleevandevi nekem is működött, 3 hónap után tele lettem új hajszálakkal, főleg a homlokomnál, az atkákat pedig 4 hónap után teljesen sikerült kipusztítani.
Azért is írom ezt, mert én már több ismerősömnek ajánlottam ezt a vizsgálatot, ugyanis sokan elsősorban orvoshoz fordulnak, meg bőrgyógyászhoz.. de sajnos a legtöbbjuk nem is hallott a demodexről. Így nem tudják megszűntetni a hajhullás okát, mert a demodexet nem írtja semmilyen hajszesz, csak ez a thaiföldi termék. Menj el szűrésre, ingyen csinálják! A demodex.hu-n tudsz utánanézni, mi is ez, azért ne rémülj meg nagyon az atka képétől :)Viszont, ha kiderül, hogy van, akkor komolyan kell venni, mert sajnos nagyon gyorsan szaporodnak :P
Szia, ha szeretnéd esetleg kipróbálni a revalidot 3800ért tudok eladni neked 90db egy havi adagot. (Több doboz is van)
Lengyelországból van azért ilyen olcsó :)
Én is használom. Épp most vagyok a 2.hónap végén a kúrával.
Már megállt a hajhullásom, és remélem lassan elkezd nőni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!