Lányok! Nektek milyen fiú hajak jönnek be?
Figyelt kérdés
13-14 éves lányokat kérdem :D Előre is köszönöm a válasszokat!2013. nov. 24. 19:39
1/7 anonim válasza:
19 eves vagyok de ha megnyitottam a kerdest akkor valaszolok is :)
Szoval nekem a nagyon rovid haj tetszik :)
2/7 anonim válasza:
Nekem pedig pont az ilyesmi félhosszú tetszik! :)
Ebből is látszik, hogy mindenkinek más az ízlése, válassz olyat ami neked jól áll és előnyös számodra.
3/7 anonim válasza:
Nekem Bradley Cooper haja tetszik.
Egyébként inkább a rövid haj jön be, esetleg a félhosszú.
14/L
4/7 anonim válasza:
Nekem szinte mindegy, csak ne a mai divatnak megfelelő lenyalt, agyon zselézett és cicomázott frizura legyen.
5/7 anonim válasza:
2. wow ! Jó ízlésed van ;-) !Én 33 éves nő vagyok de nagyon szeretem a sorozatot amiben a képen látható férfi játszik ,aki mellesleg nagyon SZEXI !!! :-)))
6/7 anonim válasza:
off .. Remélem nem veszitek zokon ,hogy hozzátok képest már "korosan "válaszoltam .
7/7 anonim válasza:
Leginkább a félhosszú, fekete, esetleg szőke. A hosszú is jó ha hullámos és az illetőnek jól áll.
És ne legyen középen felzselézve(vagy akármizve) vagy ha igen akkor így:
A mostani oldalra felzselézős divat meg borzalmas.
Egyébként, Jared Leto-nak mindig jó haja van, röviden is meg hosszún is meg felnyírva is. Szóval az olyan hajak bejönnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!