Lányok nektek a hosszab vagy a rövidebb, esetleg félhosszú hajú fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Pl. Tom Delonge félhosszú haja,bejön nektek?2013. jan. 19. 00:03
1/9 cathilina válasza:
Rövid, addig a hosszúságig, amikor még nem simul le teljesen. Rákerestem Tomra, az ő haja azért már határeset.
2/9 A kérdező kommentje:
De attól még szerinted Tom frizurája szép?
2013. jan. 19. 00:57
3/9 anonim válasza:
Nekem a hosszú haj tetszik, ami alatt a vállig érőt vagy annál hosszabbat értem. Viszont ilyenkor fontos a megfelelő ápolás is, mert nincs undorítóbb egy lelapult zsíros hosszú hajnál.
4/9 anonim válasza:
Nekem az ő haja pont nem annyira tetszik, de alapvetően nem zárkózom el a picit hosszabb hajú férfiaktól. Rövid és félhosszú az, ami bejön. A hosszú nem annyira.
5/9 anonim válasza:
Vagy rövid, vagy hosszabb. A vállig érő hajat nem szeretem (persze van, akinek az is jól áll). Ha már hosszú, akkor érjen lapockáig legalább. :D
Tom haja nekem annyira nem tetszik, mert sokat kell vele foglalkozni, inkább legyen egy srácnak olyan haja, ami akkor is jól áll, ha nem foglalkozik vele reggel. :)
6/9 anonim válasza:
Csak a tüsis.Vagy esetleg még a nagyon picit hosszabb,de csak akkor,ha egyenes alapból a csávó haja.Pasiként ne vasalja!
De inkább csak a rövid.Pasi,neem nő,úgyhogy legyen neki rövid,nekem hosszabb. Nem tudnám elviselni,hogy a pasim haja szebb vagy hosszabb. :)
7/9 anonim válasza:
rövid. nekem a srác haja már egyáltalán nem tetszik. az én ízlésemnek már túl hosszú
8/9 anonim válasza:
rövid. nem kell, hogy annyira nagyon tüsi legyen, de a kérdésben említetté nekem már nagyon hosszú.
9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem hasonló a hajam mint,Michael Cerá-é!Nézzétek meg és köszönöm eddigi válaszaitokat is hölgyek!:)
2013. jan. 20. 03:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!