Hogyan tudnék ombre hajat házilag? (bővebben lent)
Jaj már minden stílustalan divatcsaj ilyen felemás lenőtt hajjal járkál, komolyan te is be akarsz állni a sorba? Annyira gáz.
Persze, nem kell más minthogy veszel szőkítős festéket fodrászkellékesben a megfelelő oxival és felkened a hajad végére, majd lemosod mikor úgy látod elérte a kívánt árnyalatot... Drogériás festékkel ne próbálkozz.
Nekem sem tetszik az ombre. Ronda is, meg rengeteg csajnak van olyan.
Szerintem úgy dobhatnád fel, hogy tesztek bele a hajadnál 1-2 árnyalattal sötétebb melírcsíkokat. Az nem túl feltünő, de mutatós.
Melírozósapit szerintem lehet kapni pl. a DM-ben is.
Az ombrét én sem ajánlom, egyáltalán nem néz ki jól. Szerintem nagyon igénytelen hatása van. Egyik ismerősöm is megcsináltatta, hát a szögegyenes hajával aztán pláne nem jó. Úgy néz ki, mint akinek már szinte teljesen lenőtt a haja, eléggé igénytelen hatása van.
Ha már ombre stílus, egyedül úgy tudom elképzelni, hogy nem az egész hajvég világosabb, csak néhány tincs és csak 1-2 árnyalattal. Ez így elfogadható is lehet, hiszen valamivel természetesebb a hatása.
Egyébként a melír tényleg jó ötlet. 1-2 árnyalattal világosabb vagy sötétebb melírcsíkokkal simán fel lehet dobni a hajad és nem olyan igénytelen, mint az ombre.
Nekem Demi Lovato haja amit linkeltél tetszik. Az nem tűnik szerintem lenőtt hatásúnak, mivel kb. a felétől más színű. Az viszont nekem sem tetszik, amikor 5-6 cm sötét a töve, a többi világos, mert az tényleg olyan, mintha le lenne nőve.
De amúgy szépen is meg lehet csinálni, csak a sztárok közül is sokaknak nem jól van, ezért terjedt el, hogy igénytelen.
Pl: ez nekem nagyon tetszik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!