Fekete hajat szeretnék szőkére festeni házilag. Mit javasoltok?
Rövid fekete hajam van (kb 2 centis), és ezt szeretném kiszőkíteni egészen világos szőkére.
Kb. ilyesmire gondoltam.
Kérdésem, hogy otthon hogyan lehetne ezt megoldani? :D Illetve kb. mennyi időbe telik, míg a hajam ilyesmi árnyalatú lesz?
Mindenféle, a témához kapcsolódó kommentet szívesen fogadok :D
19/F
Igazából csak kipróbáltam volna, hogy milyen lennék szőkén. Aztán ha megtetszik, akkor maradt volna egy ideig.
Szal azt mondod, hogy nem szokott jól sikerülni :D
hát elvileg természetes hajat meg tudsz otthon is csinálni. olyan festékeket keress a boltban amin a nőnek már majdnem fehér a haja :D és rá van írva hogy extra-kiszőkítő, extra világosító stb. aztán a dobozon oldalt van egy minta, hogy milyen természetes hajból milyen színt tudsz vele festeni. olyat válassz amin azt mutatja hogy még a barnát is világosszőkére festi.
ez pl jó lehet: [link]
a palette-t nem ajánlom, nekem mindig sárgás lett azzal. egyébként meg ha megvetted csinálj mindent ahogy a használati utasitásban van, és ha szerencséd van sikerül, ha nem akkor mehetsz fodrászhoz sapkában :D
Köszönöm a választ :D
És ha nem sikerülne, vissza lehet festeni feketére nem? Szal nagyon nagyot nem bukhatok :D
ó te jó ég hát amiket írtam nem festékek hanem szőkítőporok. csak ugyanolyan dobozban vannak mint e festék. egyébként le lesz írva minden a dobozban hogy meddig lehet rajta hagyni, ha túl sokáig hagyod fenn szétmarja a hajad és majd szépen leszárad lehullik az a része amit elmart a vegyszer, de nem hullik ki.
a visszafestés nem olyan egyszerű mert a festék nem nagyon fogja meg a szőkített hajat, foltos lesz és ha ugyes vagy zöldes fényt is kihozhatsz belőle :D egészen elképesztő malőröket lehet elkövetni. ha akarod megpróbálhatod otthon hátha szerencséd lesz, de ha nem, ne próbálgasd hanem menj fodrászhoz. bár szerintem elsőre is rábízhatod, nemhinném hogy tul drága lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!