Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet göndör a hajam?...

Hogyan lehet göndör a hajam? Miért ment ki belőle a göndörség?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és régen gyűrű göndör volt a hajam, ha kihúztad,akkor visszaugrott. :D És le kellett vágni úgy 4-5 éves koromra, különböző okok miatt.És most se nem göndör,se nem egyenes a hajam.És nem tudom,hogy miért múlt el a göndörség.Milyen kenőcsöket lehetne használni?Az egyik barátnőmnek meg göndör haja van, olyan gyönyörű!!! Neki viszont 2 éve göndörödött be,előtte nem volt.Segítsetek,légyszíves. :)

2013. nov. 23. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Hajmosáskor utolsó öblitésként használj kevés sört. Tarsd a hajadon tiz percig, majd öblitsd ki. Nekem rugalamasabb lesz a hullámos hajam a sörtől, fürtőkben göndörödik, de az sem mindegy hogyan száritod meg.
2013. dec. 2. 18:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2013. dec. 3. 18:07
 13/13 anonim válasza:

Esteleg probalj ki jo minosegu hajhabot. En azt hasznalok. Mondjuk nekem is igy van. Se gondor, de se egyenes. En egyeneset szeretnek de nem igazan lehet. Igy hat inkabb gondoritem :o3

Sok sikert :*

2015. aug. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!