Menthető vagy kuka a sorsa az ilyen hajvasalónak?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy javítható e valahogy a hajvasaló, ha az alsó fele felmelegszik normálisan, de a felső lap meg nem amin a kijelző van az meg emiatt egyfolytában villog. Idén májusba már 5 éves lett, aláírom nagyon sokat használtam,de az utóbbi 1-1,5 éve már nem napi szinten.
Tavasz óta meg egyáltalán nem használtam idáig, mert elég hosszú volt a haja, nem volt szükségem rá. De most vágattam frufrut amit azért "gondozni kell" szóval most szükségem lenne rá. Egyébként erről a hajvasalóról van szó: [link]
2013. nov. 22. 17:05
1/4 anonim válasza:
Sajnos az ilyen hibát drágán javítják. Szerintem jobban megéri újat venni.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyenem volt,de érintkezési hiba miatt folyton kikapcsolt meg furcsa hangja volt.
Szerintem is megéri újabbat vásárolnod meg amúgyis tényleg szerencséd volt és sokáig tudtad használni.
3/4 anonim válasza:
Biztos nem olcsó a javítása.. egy kicsit hozzátennél és már lenne is egy új hajvasalód. Ha adhatok egy tanácsot, akkor Remingtont válassz legközelebb :)
4/4 anonim válasza:
mindeképpen jobban megéri ha újat veszel, öt év az már elég sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!