Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minél magasabb egy hajvasalóna...

Minél magasabb egy hajvasalónak a hőmérséklet tartománya annál jobb?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
nem. annál jobban égeti a hajadat és annál könnyebben is vasalja ki.
2013. máj. 7. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

nem szeretnék most jönni a közhelyszerű-ne vasald a hajadat, mert tönkrevágja dumával, de:

én kb 2 éve vasaltam a hajam (azóta a közelébe se hajvasalót!!) gyöngyörűszép, derékig érő, dús, hullámos hajam volt, imádtam. aztán heti kb 2x vasaltam ki (hajmosás után), de ez csak pár hónapig tartott.. most ott tartok, hogy le kellett vágatnom kb 30 centit, olyan szinte szétroncsolódott. és nem is a legmagasabb fokon vasalta, hővédő, stbstb...úgyhogy vigyázz vele!

a kérdésedre válaszolva: annál egyenesebb lesz, és annál szárazabb, töredezettebb. (kinek-mi a jó :( )

2013. máj. 7. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem eltérlen, az a jó ha állítható hőmérsékletű...

Egy viszonylag vékonyszálú majdnem egyenes hajat büntetés lenne szétégetni azzal a hőmérséklettel, ami a vastagabb majdnem göndör hajhoz kell (azt is égeti, de másképp nem lesz egyenes)

A többit leírták már

2013. máj. 10. 08:52
 4/4 BillyMarry válasza:
kell rá hőszabályzó de feltaláltak egy ilyen specko sprayt vagy nemtom amivel befújod a hajad és utána vasalod ki asszem
2013. máj. 14. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!