Pattanasos vagyok, voltam borgyogyasznal es azt is mondta h menjek el kozmetikushoz. Az tenyleg segit? Mit tud csinalni? Mert anyukam azt mondta h total elrontja a bort. Ez igaz? Vmi jo kozmetikus aki TENYLEG segit?
Ha nagyon durva acnéd van pl, akkor már tényleg bőrgyógyász, de pár csúnyább patin a kozmetikus is tud segíteni. Kigőzöli a bőröd, és profi kézzel kinnyomkodja szükség szerint a patikat, miteszereket, stb. Én inkább megoldom itthon, nem szeretem, ha más nyomkodja az arcom, de nekem nincs is sok pattanárom, csak menzeszkor egy-kettő. :)
Anyukád nem is jár kozmetikushoz, hogy elvigyen? Barátnőtől próbálj kérdezősködni, aki jár esetleg, hogy ajánlja-e, stb.
Szerintem a pattanásaidnak nem lesz baj, ha egyszer a kozmetikus kinyomkodja őket, nem kell gyakran menni, de jobb, mintha otthon nekiesnél.
Esztary eva
Nagyon jo
Szepsegkiralynok is jarnak hozza
Es nagxon ugyes nekem is rendbe hozta szepen sz arcom
www.drhazi.com
a mammutba vagy pesten centerekbe gyogyszertarba kaphato, nekem bevallt. Tiszta BIO
az elött Ilcsit hasznaltam a kozmetikus altal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!