Kozmetikus mennyiért nyomja ki a pattanásaimat?
Figyelt kérdés
És nagyon b*zis lenne ha elmennék hozzá ilyen kéréssel?
15/F
2013. nov. 10. 21:15
1/2 anonim válasza:
Nem,nyugodtan menj,de 3000-5000 kb.
2/2 anonim válasza:
Kicsit sem b*zis. Rajtad és a kozmetikusodon kívül (jobb esetben) nem tudja senki,hogy ott voltál. Maximum aki előtted van meg aki utánad jön. Őket meg pont fogja érdekelni, hogy húúú yx kozmetikushoz jár. Volt olyan,hogy előttem egy huszonéves pasi volt,utána meg egy 13-14 éves fiú jött arckezelésre. És már én éreztem magam kínosan,hogy én vagyok az egyedüli lány.:DEbben semmi szényelni való nincs.A fiúknak ugyanúgy vannak pattanásaik,mint a lányoknak, csak a lányok általában ügyesen tudnak smineklni, és ezzel el tudják takarni.:) Amúgy az én kozmetikusomnál a tinikezelés 3500Ft. De ez az ár csak egy irányár, kozmetikus válogatja ,hogy mennyit kér. Általában 3000-től kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!