Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj illik a kek szemhez?

Milyen haj illik a kek szemhez?

Figyelt kérdés
Beakarnam festeni a hajam,ekszinkek a szemem.De nem tudom milyenre.Mindig aranyszoke hajra vagytam.De meg azt se tudom milyen termeket hasznaljak.
2008. júl. 10. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem a palette vált be,nekem is kék a szemem,a hajam meg ultra hamvasszőke,ami ezüstös igazából,és imádom...a palette jó termék,de sajnos a szőkítő fajtától sárga lett régeben a hajam,azóta csak ilyen színnel festem..
2008. júl. 10. 10:34
 2/8 anonim válasza:
100%
Szerintem is a szőke lenne a legideálisabb.Termék ügyben nem tudok tanácsot adni de a Palette az tényleg jó márkának tűnik.:)
2008. júl. 10. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
anyukám használ Garniert,az se rossz...csak figyeld meg kicsit a hajtincseket ami a festék alá van kirakva,mert ha pici sárga árnyalat is van benne,akkor sárga lesz a hajad...az 1. is én voltam..
2008. júl. 10. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem először Hennát használj.Az nem nő le hanem kikopik 25 mosás után a hajból,ráadásul még ápolja is.Én a szőke hajat ajánlom,de ha a hajad eredeti színe barna akkor feketével is különleges lehetsz,mivel igencsak kontrasztos kék szemekkel.
2008. júl. 10. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg annál nincs szebb, mikor valakinek kék szeme és sötét haja van, főleg barna. Az ritka is és szerintem sugárzóan széppé tesz egy arcot.

Persze ha a szőke a vágyad, az sem akadály. Én szakember segítségét kérném.

2008. júl. 10. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hááát,vagy vörös vagy fekete!!
2008. júl. 10. 19:26
 7/8 anonim válasza:
Sztem a fekete illik a kék szemhez:D
2008. júl. 11. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:

ha szép a szemed, akkor mindegy, de a szőkítés nagyon árthat a hajnak.

amúgy a barna hajhoz sztem tök jó

2008. aug. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!