Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép hajú lányok! Mivel és...

Szép hajú lányok! Mivel és hogyan ápoljátok a hajatokat?

Figyelt kérdés
Az én hajamat olyan csúnyának érzem másé pedig olyan szép. Ti mivel ápoljátok?
2013. nov. 17. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Elsősorban étkezz egészségesen! Ha nem elegendő vitamint és ásványi anyagot viszel be az meg fog látszódni a hajadon és a bőrödön. A végét vágasd viszonylag gyakran, és én speciel kerülöm amennyire lehet a tartós hajfestékeket, a L'Oreal Casting Creme Gloss nagyon bevált, de baromira drága:(. A ricinus olaj is elég jó. Nincs különösebben más, amivel ápolnám. Sampon és balzsam, ennyi.
2013. nov. 17. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Ricinus olaj, olívaolaj, mandulaolaj. A ricinust csak akkor, ha növeszteni szeretném, vagy hogy dúsabb legyen, a többit pedig hogy puha legyen és selymes, fényes. Az olajokba szoktam keverni egy kis rozmaringot. Hajmosás előtt rákenem a hajamra, körbetekerem pl. fóliával és rajt hagyom pár órát. Nem kell minden hajmosás előtt, én kéthetente szoktam.
2013. nov. 17. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

A legfontosabb egészséges életvitel.

A ráadás: én a kevesebb több elvet vallom, nem szeretek minden szart rákenni a hajamra. Kímélő sampon+balzsam kerül a hajamra kb 4 naponta, majd mosás után még 2 csepp argánolaj. Kerülöm a szárítást, nem használok hajvasalót, sem hajsütőt. (derékig érő, dús, egészséges hajam van ezektől)

2013. nov. 17. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Egészséges étkezés. Minden nap eszem zöldséget és gyümölcsöt, hajvitamint szedek, kölest, lenmagot eszem rendszeresen, 3-4 liter vizet iszom meg minden egyes nap és sok fehérjét eszem.

Minden hajmosás előtt langyos olívaolajat vagy kókuszolajat teszek a hajamra, majd 1 óra után a hajtípusomnak megfelelő samponnal megmosom, balzsammal ápolom. Naponta szoktam argánolajjal átkenni a végeket.

Nem festem, nem szárítom, nem vasalom, vaddisznósörtés hajkefét használok, nem dörzsölöm vizesen... óvatosan és megfelelően bánok vele. 3 havonta mindig frissítem a végeket vágással.

Sokat nő egy hónapban így a hajam, köldökig érő, dús, egészséges, minden nap olyan a tapintása, mint fodrász után.

2013. nov. 18. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!