Szép hajú lányok! Mivel és hogyan ápoljátok a hajatokat?
A legfontosabb egészséges életvitel.
A ráadás: én a kevesebb több elvet vallom, nem szeretek minden szart rákenni a hajamra. Kímélő sampon+balzsam kerül a hajamra kb 4 naponta, majd mosás után még 2 csepp argánolaj. Kerülöm a szárítást, nem használok hajvasalót, sem hajsütőt. (derékig érő, dús, egészséges hajam van ezektől)
Egészséges étkezés. Minden nap eszem zöldséget és gyümölcsöt, hajvitamint szedek, kölest, lenmagot eszem rendszeresen, 3-4 liter vizet iszom meg minden egyes nap és sok fehérjét eszem.
Minden hajmosás előtt langyos olívaolajat vagy kókuszolajat teszek a hajamra, majd 1 óra után a hajtípusomnak megfelelő samponnal megmosom, balzsammal ápolom. Naponta szoktam argánolajjal átkenni a végeket.
Nem festem, nem szárítom, nem vasalom, vaddisznósörtés hajkefét használok, nem dörzsölöm vizesen... óvatosan és megfelelően bánok vele. 3 havonta mindig frissítem a végeket vágással.
Sokat nő egy hónapban így a hajam, köldökig érő, dús, egészséges, minden nap olyan a tapintása, mint fodrász után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!