Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet leszokni a körömrág...

Hogy lehet leszokni a körömrágásról?

Figyelt kérdés
Már évek óta rágom a körmöm és valahogy sehogy se megy az, hogy abbahagyjam. Kipróbáltam már a rossz ízű körömlakkot, de azt is lerágtam. 14 éves vagyok, úgyhogy a műkörmös megoldás még csak fel sem merülhet bennem, de valamit már ki szeretnék találni!

2013. nov. 17. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
hát mondjuk kéne akaraterő semmi több -.-"
2013. nov. 17. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem tesóm segítségével sikerült:) Mindketten körömrágósak voltunk és fogadtunk hogy 2 hétig aki előbb kibírja az kap 1000 ft-ot. Nyertem:) Azóta sem rágom,valamint lakkozom tehát ha szép manikűrt akarok akkor nem rágnám le. Ha műköröm kilőve akkor próbáld meg gél lakkozást valami nude színben az is segíthet.
2013. nov. 17. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet kapni dirket erre való 'körömlakkot', nincs színe csak nagyon keserű, ha elkezdenéd rágni a körmöd, egyből meggondolod magad:D
2013. nov. 17. 12:20
 4/8 anonim válasza:

Egyszerű pszichológia.

Még ha sikerül is "öntiltással", az csak a frusztrációt fokozza. Ehelyett a mögöttes konfliktusokat érdemes elrendezni. Ha azok nem találhatók, bátraknak javaslok egy módszert. Próbáld ki, hogy mostantól egyszer sem rágod a körmöd. Tuti, hogy a felszínre fog kerülni a mögöttes probléma/problémák. Na, arra menj rá.

2013. nov. 17. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak műkörömmel sikerült, igaz 15 évesen de az már csak eggyel több mint 14, nem teljesen értem miért zárod ki a lehetőséget, sztem egy próbát megérhet!

nincs életkozhoz kötve végülis főleg ha körömrágás okán csináltatsz, és egyáltalán nem kötelező strasszköves 5 cm-es karmokat csináltatni :) sőt, pont h tudnak olyat ami pont úgy néz ki mintha rendes körmöd lenne, csak normálisan néz ki, nincs lerágva :)

2013. nov. 17. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#3, írta, hogy azt is kipróbálta, de nem sikerült neki.:/ én is rágom a körmöm, pedig le van festve azzal a keserű cuccal most is, de még így is lerágom... már másodikos korom óta rágom. 14/L
2013. nov. 17. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sokáig rágtam én is, és már többször visszaestem. rájöttem, hogy engem frusztrál, ha mondjuk az éle nem szép egyenletes és olyankor kezdtem el újra rágni hátha szép lesz... persze nem lett. egyébként tényleg elhatározás kérdése és most már állandó jelleggel van körömreszelő is a táskámba a visszaesés elkerüléséért. egyszer próbáld meg megnöveszteni, utána könnyebb lesz megállni : )
2013. nov. 17. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is műkörömmel sikerült. Igaz, én 1,5 évig műkörmöztem folyamatosan...Már egy ideje nem rágom a körmöm :)
2013. nov. 22. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!