Hercegnöcske1993 kérdése:
Mit tehetek? Mit kenjek rá?
Figyelt kérdés
Ma voltam kozmetikusnál arctisztitáson.Ki.is nyomkodta a miteszereimet amiből volt egy pàr.Még nem voltam ilyenen.Utána dudoros lett ahol nyomkodta és piros is,nagyon csúnya persze a miteszer eltűnt.azt mondta ez hamar elmulik.eltelt két óra de semmi javulás.Segítsetek hogy mit kenjek rá, vagy mit csinàljak2013. nov. 14. 18:19
1/6 anonim válasza:
Ha jóltudom,ilyenkor semmit se szabad fölkenni az arca.
2/6 anonim válasza:
Magától gyógyul,de legközelebb kérj rá nyugtató zselét esetleg amivel otthon kenheted.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi.mivel azt mondta hogy hamar elmúlik igy eszembe se jutott kérni.Amugy másnap van és nem olyan mint tegnap de még mindig csúnya.Szerinted mivel tudom kenni ami nyugtatja és hamarabb elmulik?
2013. nov. 15. 09:04
4/6 anonim válasza:
Neogranormonnak gyulladás csökkentő, hamosító hatása van, egy próbát megér. Bajod nem lehet tőle.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi,kipróbálom
2013. nov. 15. 20:46
6/6 anonim válasza:
A hamar nem ket orat jelent!!!
Két három nap!!
Omg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!