Melyik kék hajfesték tartós? Hol tudok olyat venni, vagy rendelni?
Egy kb fél éve már festem kékre a hajam, de nagyon gyorsan lekopik a festékem (Lisap kék hajfestéket használtam), és úgy hallottam, hogy a Crazy Color sem túl jó (révén, hogy bemosó). A hajam olyan gyorsan kopott, hogy 1-2 hét után újra szőke lettem... Örülnék, ha tudnátok mondani valami olyan fajta festéket, amivel ha befestem a hajam, egy hónapig kb fenn marad, vagy ha nincs/nem ismertek ilyet, akkor valami jobb féle bemosót esetleg. :)
ebay-en találtam olyat, hogy Manic Panic. Esetleg az jó?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Nekem a hajamnak csak a felnyírt része volt kék, én Directions-t használtam. Kopott ugyan, de nekem világos volt, alatta fehérre szívott hajjal. Sose túnt el belőle teljesen a szín, amikro végül fehér lettem oldalt, akkor úgy kellett kiszívni belőle a kéket. Egy Youtubernek akire fel vagyok iratkozva az egész haja kék, asszem ő is Directions-t használ.
A pirosomat Alfparf Jean's Colorral festettem, az nekem picit tartósabbnak bizonyult, de sajnos kéket nem találtam belőle.
Drogériában nem fogsz találni extrém színezőt, a fodrászkellékest javaslom.
A lényeg, hogy színezőtől ne várj csodát, nem lesz maradand. Én a felnyírt részemet két hetene újrakentem, mert picit zavart a kopása, de teljesen kezelhető frizurának tartottam a kéket.
Szia! Én már mindent kerestem,ami jó lehetne,de nem nagyon találtam...mindig csak az ilyen drága dolgok,amik szinte nem is érnek semmit.
A Hair color mousse kb 800ft és többet ír bármelyiknél mert tök tartós. Vannak szép kék színei is. De szerintem nincs olyan nagyon tartós hajszínező sem. Sajnos. De már igazán ráugorhatnának erre a témára is.
Meg régen még ajánlották nekem a Kék metilt annak is szép az árnyalata és meglepő módon nagyon tartós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!