Mit lehet ezellen tenni?
Figyelt kérdés
Minden nap vasalom a hajam! Váálig érő hajam van, " talán picit hosszabb" és hullámos. A hullámok benne nagyon nem tetszene, így minden egyes reggel képtelen vagyok picit átvasalni a hajam .Tudom, hogy ez nem tesz jót, de ha begöndörítem hülyén nézek ki vele és nem tetszik!
Sokan dicsérik a hajam, hogy milyen szép stb. nekem is nagyon tetszik, nem erről van szó! :) Fordrászhoz semmi képpen nem szeretnék elmenni, mert nagyon bejövős a hajam. :) és jól is áll! :) Csak fél éve vágattam le belőle 10 centit és azóta semmit nem nőtt :/ Mitől lehetne megváltoztatni a gyorsulási folyamatot? meglehete egyáltalán?
2009. nov. 17. 21:41
1/3 anonim válasza:
mármint h gyorsabban nőjön?használj hajbalzsamot vagy pakolást(pl kalos tejes 250 ml/240 ft) ez nagyon jo, hugom is vasalta a haját és ettől nem ment tökre, használj panthenol tartalmu sampont, lehetőleg ne száríts hajat,bánfi hajszeszt is használhatsz, szedhetsz ca-kovaföld kapszulát, hord lofarokban a hajad igy kevésbé surolodik,azért 1,5 centit vágass le belőle a biztonság kedvéért.áldozatokat kell hoznod azért h szép hosszu hajad legyen.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :) Nekem sem mentent tönkre a hajam a hajvasalástól :) csak egy gond van : én külföldön lakom, és itt kevesebb mindent kapható ,mint Magyarországon...
2009. nov. 17. 22:20
3/3 anonim válasza:
az nem olyan nagy baj, sőt talán külföldön jobbak is a termékek.ezeket keresd csak más márkákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!