Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szinte mindig kivan vasalva a...

Szinte mindig kivan vasalva a hajam de sajnos ha víz éri akár egy csepp is azonnal begöndörödik, ezellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
semmit. ilyen a hajad, törődj bele. max ha ráfújsz lakkot esetleg megtartja az egyenességet , de sztem az sem
2010. aug. 15. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
:(:(
2010. aug. 15. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem a hajam sajnos olyan, hogy nem is egyenes, de nem is hullámos. szimplán sz@r.

amikor hosszú volt, és párás idő volt, pillanatok alatt tönkrement.

aztán kitaláltam egy módszert.

vettem ilyen got2b hajegyenesítő spray-t, azzal befújtam a hajam.(tövét nem, mert zsíros lesz)

kivasaltam... utána f

fésűre fújtam hajlakkot, belefésültem a hajamba, és megint kivasaltam...

sajnos elég káros, mert tulajdonképpen beleég a hajba a hajlakk, de legalább tartós.

2010. aug. 15. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is csak a lakkot tudom mondani. Próbáld meg elkerülni a vizet :) Esernyő.
2010. aug. 15. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáld hajszárítóval egyenesre szárítani, sőt elvileg vannak ilyen hajegyenesítő gélek, samponok, fogalmam sincs, hogy hatnak-e.

Nekem olyan a hajam, ha egyszer kivasalom, akkor a köv mosásig úgyis maradt. Szóval 3 naponta ha egyszer vasaltam. :D De hajszárítóval jobb megoldani.

2010. aug. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!