Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha kicsi a homlokom és ovális...

Ha kicsi a homlokom és ovális arcom van, a hajam meg vékony szálú és hullámos, hogy legyen normális, emberi frizurám?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon nehezen kezelhető a hajam. Mivel vékony szálú és hullámos, ezért állandóan szétáll és kócos. Ja és ráadásul száraz is. Mézet kenek rá és használok ilyen töredezés elleni cuccot, méreg drága volt és most teszek rá hajegyenesítő habot is. Viszont nincs pénzem mindig hajegyenesítőt venni és hajlakkot sem akarok használni, mert nem akarok napi három órát tökölni a tükör előtt, mire kivasalom, meg ráfújok egy liter hajlakkot. Ezért le fogom vágatni a hajam, mert slamposan néz ki, hiába ápolom és már elegem van, hogy mindenki ezt mondja. Be kell látnom, hogy igazuk van és nem szeretnék slamposan kinézni. De eddig minden egyes frizura kudarcba fulladt. A fuflu azért, mert kicsi a homlokom, meg annyira nem is tetszik, a hosszú haj azért, mert nem olyan szép egyenes, hanem slampos, az összefogott azért, mert az ovális arcommal ló fejem van, a rövid pedig azért, mert vastag és hosszú a nyakam. Már vagy hatezer frizurát megnéztem a guglin, de mindegyik ellen van kivetésem.

[link]

Ezzel a hajjal pl az a baj, hogy nekem sose lesz ilyen szép egyenes a hajam. A vége mindig szétáll. Sőt, ha rövid, akkor még jobban göndörödik.

[link]

Kb így nézne ki a hajam egyenesítő nélkül, csak nem ilyen divatosan, hanem katasztrófálisan. Meg így menjek állásinterjúra?:D

[link]

Ilyesmi volt régen a hajam, amikor hat órát sz@rakodtam a hajegyenesítővel, szét égettem és persze 1 óra múlva, amikor már belefújt egy kis szellő, ismét szétállt.

[link]

Ez a haj tetszik, de neki van homloka és szép egyenes a haja.

[link]

Na, ilyet soha nem fogok vágatni.

[link]

Ez már közelít, de túl vastag és hosszú a nyakam:S

[link]

A bal oldali képen lévő haj tette tönkre a jobb szemem, úgyhogy kilőve. A jobb oldali meg egy tragédia:D

[link]

Ilyen az én hajam is. Szörnyű. Borzasztó.

[link]

Ez a haj is egy iszonyat. Pszichopata feje van.

[link]

Ez a haj tetszik, de ugye egyenes és el se tudom képzelni, hogy állna rajtam:D

[link]

Ő nem vakul meg?

[link]

Ez kb úgy néz ki, mintha végigment volna rajta egy fűnyíró.

Hát ennyi az esti mese. Meguntam. Semmi sem áll jól. Mit csináljak?

2013. nov. 14. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

1.borotváld le és paróka

2.figyelj oda még rá egy kicsit és növeszd meg jó hosszúra aztán ha már hosszú akkor csak odafigyelsz és csak kicsit ápolnod kell, addig meg hord felkötve.

3.küldj egy képet az arcodról és a hajadról. szívesen segítek

2013. nov. 15. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

1 Hahaha.

2 Nem nő meg túl hosszúra, csak a vállamig. Ennél hosszabb még sose volt, mert nem nő, próbáltam.

2013. nov. 15. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de pont azért írtam le inkább részletesen, mert nem akarom neten mutogatni magam idegeneknek.
2013. nov. 15. 11:42
 4/4 anonim válasza:

én éppen azt hallottam hogy a frufru pont jó arra hogy kompenzálja a nem megfelelő méretű homlokot,persze nem a szembelógós fajtára gondolok...ha van válligérő hajad,fond be félszárazon,vagy csavard kontyba és ha úgy alszol,akkor kellemesen hullámos lesz,nekem beválik,olcsó,egyszerű,és nem kell vele bíbelődni

itt egy link,szerintem ez a haj pl. nagyon szép,és könnyen el is készíthető

[link]

[link]

2013. nov. 16. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!