Hogyan tehetném szeplőssé az arcomat?
Figyelt kérdés
A bőröm elég világos.Anyukámnak szeplős az arca,de nekem nem pedig mindenféleképpen szeretnék.2008. júl. 9. 17:09
11/16 anonim válasza:
a napozásos dolgot nehogy megcsináld! bőrrákot is kaphatsz! pár pöttyér nem érdemes játszani az UV sugárzással és a bőrrákkal. én is szeplős vagyok, de kisbaba korom óta, nem direkt akartam az lenni. nem zavar, már megszoktam, nekem is sokan mondják, hogy aranyos, de szándékosan nem tenném magam szeplőssé
12/16 anonim válasza:
Én is szeretnék :((( ugy hogy nincs egyedül a kérdező!Nekem van egy pár,de amég szeretnék ugyanis az állitasok szerint nagyon jol áll :)
13/16 A kérdező kommentje:
eddig köszönöm ,továbbra is várom az infokat segítségeket
2008. júl. 18. 19:21
14/16 anonim válasza:
De jo neked hogy nincs!!!!!!!!!!!!!En szoke vagyok es nem szeretem :( neked adom az enyeim ....nagyon szivesen !!!!...tenleg lehetseges hogy eltunjenek a szeplok az arcomrol?xD
15/16 anonim válasza:
örüljé hogy nincsenek én gyűlölöm az enyémeket
16/16 anonim válasza:
Nekem nincs szeplőm de nem is akarom hogy legyen! Szerintem nem szép de van akinek jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!