Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolajtól hullhat a hajam?

A ricinusolajtól hullhat a hajam?

Figyelt kérdés

Szeretném meggyorsítani hajam növését, ezért elkezdtem használni (mások ajánlására) a ricinusolajat. Többségben csak jót mondtak. Körülbelül 4-5 alkalommal használtam már eddig. Mióta elkezdtem hajmosásnál, fésülködésnél is elég sok hajszálam a kezemben marad. Egy hajmosásnál, akár 10-20 hajszálam is. Eléggé megvagyok ijedve, mivel amúgy sincs dús hajam. Ez lehet a ricinusolajtól? Vagy valami más megoldás?

Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L

2013. nov. 12. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy attól lenne, a ricinusolajat direkt arra szokták ajánlani (ne hulljon a hajad, ne zsírosodjon, gyorsabban nőjön, stb). 10-20 hajszáltól pedig ne ijedj meg, többszázezer hajszállal rendelkezhet egy ember, amiből naponta 100 szál is kihullhat, az még természtesnek/normálisnak számít.
2013. nov. 13. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ijedj meg, lehet, hogy az olaj csak végzi a dolgát, az elhalt vagy elhalófélben levő hajszálaid hullnak ki olyankor, de közben nő az új. Igy működik ez, a hajszálaknak is megvan a bizonyos "élettartalmuk". De ahogy az egyik elhal, követi egy új! :)
2013. nov. 13. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyiban lehet a ricinustól,valahol azt olvastam,hogy azok a hajszálak amik amúgyis kihullanának,elősegíti a ricinus ezt a folyamatot. De nekem nagyon hullott a hajam,mióta használom,már alig hullik :) Hogyan használod?Mennyit hagyod fennt ?
2013. nov. 13. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden hajmosás előtt este kenem be -így alszok- és reggel mosom ki. Én is gondoltam ezekre a lehetőségekre. Hát akkor használom tovább és majd kiderül milesz. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 13. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem bírja a fejbőröd hogy annyit van rajta . Én meglangyosítom az olajat,teszek bele egy tojássárgáját,és olyan 2 órát hagyom kb fennt . De elvileg kevesebb is elég . Szerintem próbáld ki te is így !
2013. nov. 13. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, kifogom mindenképp!! (: Nagyon szépen köszönöm a segítséget! (:
2013. nov. 13. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
szívesen :)
2013. nov. 13. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!