Hullhat a haj felcsatolhatos pothajtol?
Figyelt kérdés
Egyszeru kinai semmit akarok csak tenni...nem tunik fel,hogy nem az enyem,csak ha angyon megfigyelem. nem drága,es sok penzt nemis koltenek ra,mivel csak mig nem nol a hajam kicsit,addig hasznalnam. szoval ha egyszeruen beletuzom a hajamba,attol is hullhat?
és ha copfba teszem,de jol elrejtem,akk is hullhat tole (ha hullik) ? mert ott a gumi tartsa
köszönöm :)
2013. szept. 9. 19:25
1/1 anonim válasza:
Én is használok már régebb óta csatos póthajat. Régebben leengedve hordtam ma már csak felkötve használom. Hullani sose hullott tőle a hajam csak ha már több napon keresztül rajta van a fejemen (persze estére leveszem) akkor megfájdul ott egy kicsit a fejbőröm. Ami még nem szerencsés ha gyakran használod, hogy mivel nem igazi hajból van össze fog állni és lehet majd rajta látni, hogy mű, ezért majd időnként cserélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!