Miért van az, hogy szinte a velem egy idős nők mintha 5-6 évvel idősebbnek látszanak? (27f)
Nem társékéresős oldalon nézem őket!Hanem élőben és ismeretségekben plusz Facebook,de az is lehet én látom rosszul az egészet! Pedig jó lenne korombelivel megismerkedni! :(
de öregnek látom a velem egyidős nőket tisztelet 1-2 kivételnek! akkor mit tegyek!? Így lestrapálta volna az élet az embereket?
Andi8018 teljes valójában értem!
de leginkább,igen fejre!
Nyilván, idősebbnek néz ki egy 27 éves nő, mint egy 27 éves pasi, a nők korábban öregednek. Én kb egyidősnek látszom a férjemmel, pedig ő 5 évvel idősebb, a vele egyidős volt osztálytársnői pl borzalmasan néznek ki már.
Miért nem keresgélsz a fiatalabb korosztályból? 22-23 évesek?
Aha, igen, főleg a szoli, cigi, bulik. Olcsó arckrém? :-)
Hát én se tudom megvenni a drága arckrémeket, viszont sajnos folyamatos kozmetikai kezelésre sincs pénzem, ami szerintem valóban jó lenne. Bár szerencsére 33 évesen is mondták már, hogy max 30, viszont nem dohányzom, járok edzeni, nem iszom, no szoli.
Sokat jelent, ha a nő sportol rendszeresen, jobb a vérkeringés, stb, de tudjuk. Azért azt is meg kell nézni, kinek milyenek az életkörülményei,nem tudom, milyen típusú csajokkal találkoztál. Akinek van ideje, és nem foglalkozik magával, azt elítélem.
Na, megérkezett az örök fiatal Brad Pitt is! :-)
De jó, hogy nem ismerjük egymást! A pasik nem őszülnek, meg kopaszodnak végül is, nem is öregszenek. Szánalmas vagy, kedves 9-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!