Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak akkor ha mindig...

Mit csináljak akkor ha mindig tiszta vörös az egész fejem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, régen borzasztóan pattanásos voltam, most már ez elmúlt, 1-2 van néha, inkább miteszeres a bőröm de az nagyon. Nincs olyan milliméter ahol ne volna legalább 10. Az egész fejem tiszta vörös, nagyon kellemetlenül érzem emiatt magam. Régen bőrgyógyásztól kaptam gyógyszert a pattanásokra, többször is visszamentem de az nem hatott semmit, idővel magától elmúlt, de helyette szinte még rosszabb.. Nem lenne csúnya az arcom, de így! Nivea krém jó rá? (sima) Nem használtam még, félek hogy rosszabb lesz tőle.

2013. nov. 11. 15:53
 1/2 PrettyVillain ***** válasza:
Szerintem ne használd rá a klasszikus nivea krémet, mert az elég zsíros krém. Nem azt mondom, hogy nem jó, hanem hogy nem a te bőrödnek való. Kozmetikussal kellene beszélned, ők értenek hozzá a bőrgyógyászok után a legjobban. Megéri havonta, kéthavonta elmenni egy nagykezelésre, és nem sajnálni rá a pénzt, és nem minden vackot rákenni, hátha segít. Remélem segítettem.
2013. nov. 11. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Válassz teljesen alkoholmentes termékcsaládot a bőrödre amire az érzékeny rá van írva,valószínűleg jó lesz,de ami rózsakivonatos az mindenképpen beválik.
2013. nov. 12. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!