Mit ajánlanátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
festett intenzív vörös hajamat nyárra beszíneztem étcsokibarnával, 24 mosásig tartó színezőval. először fekete lett, aztán ahogy kopott ki egyre szebb barna lett ahogy átütött a vörös alatta. 3 hónapig hagytamúgy ahogy van aztán megint befestettem intenzív vörössel, hát nemlett vaéami intenzív. azóta már háromszor festettem és egyszer színeztem intenzív vörössel. az abaj, hogy ahollenőtt szép intenzív színe van, de a hossza nagyon sötét. persze szálanként szép vörös színe van de így tömören túl sötét, a teteje meg világosabb és intenzívebb. Mit ajálanátok? Hogy fessem következő festésnél? vagy mit tegyek rá?2013. nov. 10. 22:03
1/3 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam hogy előbb a hosszát festem és utána a tövét. vagy 2 külön pohárba keverek festéket oxyval(mert fodrászfestékkel festek, amihez hidrogén-peroxid van) és az egyikbe több hidrogén-peroxidot teszek és azzal festem a hosszát, a másikkal a tövét.
vagy összekeverem a festéket és az oxiból hagyok egy kicsit, így befestem a hajam tövét, aztán hozzáöntöm a kencéhez a maradék oxyt és azal befetsem az egész hajhosszt.
Szerintetek így?
2013. nov. 10. 22:06
2/3 anonim válasza:
Mivel a hajad nem egyszínű, így ha egyszínűre szeretnéd akkor két különböző árnyalattal kéne festened, két különböző erősségű oxival. De ez így bonyolult, talán jobb lenne ha vennél hajfesték eltávolítót és a sötét részeket megpróbálnád kikoptatni. Esetleg házi praktikákkal is lehet, c-vitaminos pakolás, stb. Utána festenéd rendesen. Vagy fodrász.
3/3 A kérdező kommentje:
És szerinted a c-vitaminos hajpakoláshoz használhatok pezsgőtablettát is?
2013. nov. 10. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!