Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Új nőgyógyászt keresek Budapes...

Új nőgyógyászt keresek Budapesten, ilyenkor kit ajánlanátok? Van még ilyen nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Nagyon szupi nőgyógyászom van, csak az a bibi, hogy nemsokára elmegy nyugdíjban (már rég nyugdíjas). Én vissza megyek dolgozni, így nem is tudok menni már a rendelésére (délelőtt van csak). Szülni már nem szeretnék, de attól még alapos nőgyógyászt keresek. A mostani tb alapon működik, sosem fogad el pénzt (szülésnél sem). Mindig alaposan kivizsgál, tudja a nevemet..... Ilyet keresek, de félek váltani, mert ilyen nagyon kevés van, rajta kívül még nem találtam mást.
2012. jún. 8. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos,normális,kedves,alapos sztk-s dokit én sem ismerek..

Úgy vagyok vele,hogy évente egyszer áldozok erre is,ugyanúgy,mint fodrászra,az egészség a legfontosabb,sajna ilyen a magyar eü..

Szóval Margitai Györgyi Doktornőt tudom ajánlani.

III.kerületben és a Mamutban is rendel.

Nagyon rendes,körültekintő,és alapos:)

2012. jún. 9. 00:21
 2/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a fizetős (magán) orvossal sokkal több negatív tapasztalataim (családban is) lettek, mint az sztk-s orvosokkal. De azért megjegyzem, hátha. Köszönöm szépen.
2012. jún. 9. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Te vagy az első akitől ezt hallom:)

Nyugodtan nézz után,nagyon rendes doktornő:

[link]

2012. jún. 10. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Merre ?
2015. júl. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!