Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Testtekercselés?! Tényleg...

Testtekercselés?! Tényleg ennyire jó?

Figyelt kérdés

Töröm a fejem ezen a testtekercselős dolgon,mivel 1-2 helyen nem vagyok megelégedve magammal, fogyni viszont már nem szeretnék, az már nagyon előnytelen lenne.

Azt hallottam (ismerőstől), hogy pár kezelés után már centikben is mérhetőek az eredmények. Ez tényleg így van?? Eléggé szkeptikus vagyok, nem hiszek az ilyenekben,azért kérdezem.. :)

2013. nov. 10. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
nem használ semmit
2013. nov. 10. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ha jót választasz, akkor akár az első egy óra után már centik mehetnek le és feszesebb a bőr, másnapra meg még több.Persze ez se mindenkinél egyforma.Rendszeres, heti legalább egy használattal tartós, illetve növelhető is az eredmény.Ehhez azért a táplálkozásra is oda kell figyelni és a megfelelő folyadékfogyasztás is szükséges.Nekem amikor próbáltam hasról egy óra mulva 2 cm, másnap reggelre még 2 cm ment le.Sok ismerős használja rendszeresen megelégedéssel.Esetleg arra is van lehetőség, hogy Te is kipróbáld és megtapasztalhatod, hogy Nálad milyen változásokat hoz egy tekercselés.
2013. nov. 10. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a varázslatban. Ha változtatni akarsz a testeden, akkor azt a tekercselésre rááldozott időt meg pénzt inkább edzőteremben töltsd el.
2013. nov. 10. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Egy próbát megér...

3. válaszoló: rendszeresen sportolok és figyelek az étkezésemre,már alig van rajtam bármi fölösleg, csak a derekamon van még kisebb,de azzal már fél éve szenvedek,és nem megy le róla. Ezért gondoltam erre a módszerre.

2013. nov. 10. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha csak a derekaddal nem vagy megelégedve és szeretsz is sportolni, akkor én a fa hulahopp karikát ajánlom, egy barátnőm azzal formálta az alakját és neki bevált. Állítása szerint egy hónap alatt 5 cm ment le. :)
2013. nov. 11. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!