Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon nagy pattanás féle....

Nagyon nagy pattanás féle. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma jött meg a menstruációm és mára lett egy nagyon nagy pukli a homlokomon. Piros,fáj és tényleg nagy (mintha lefejeltem volna valamit). Tettem rá ilyen gyógyszertári készítményt ami pattanásokra jó. De semmi nem segít.Tippek?
2013. nov. 6. 23:35
 1/7 anonim válasza:
Ha mar feher akkor nyimd ki. Utana kend be valamivel.
2013. nov. 6. 23:43
 2/7 anonim válasza:
O*
2013. nov. 6. 23:44
 3/7 A kérdező kommentje:
nem lesz fehér.:S
2013. nov. 6. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne piszkáld, szalicilsavas tonikkal töröld át reggel és este, kenegesd pattanás elleni készítményekkel, korrektorozd le, akkor annyira nem látszik. Az egész nem fog valószínűleg besárgulni, de ha egy pici ponton besárgul, steril tűvel szúrd fel és gyengéden nyomd meg, hátha kijön belőle a trutyi. Én így szoktam, utána el szokott gyorsan múlni. Viszont amit nem szúrtam fel, hogy majd magától elmúlik, abból a gyulladás lement egy idő után, egy csomó maradt a bőröm alatt.
2013. nov. 7. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Vegyél afrikai fekete szappant, avval mosd meg az arcod reggel és este. Nagyon jó, abszolút természetes készítmény és direkt pattanásokra van.
2013. nov. 7. 17:16
 6/7 anonim válasza:
Minden este töröld át ecetes vattával! Nagyon jót tesz neki! :) Összehúzza a pórusokat, és leszárítja a pattanásokat, csökkenti a gyulladást!
2013. nov. 8. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,megfogadom:))
2013. nov. 9. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!