Miért marad borotválkozás után még is "feketés" a hónaljam?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy hiába borotválkozom még is ott marad egy sötétebb folt, amit nem tudok eltüntetni. Tehát nem bőrszínű a terület, hanem ilyen sötét. egyébként nem is zavarna, de idén lesz a szalagavatóm és félek, hogyha felemelem a kezem ezt más is észreveszi majd. Mit tehetnék ellene? Esetleg másnak is van ilyen gondja? :/2013. nov. 5. 19:41
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen..:s Szerintem azért van, mert ott vékonyabb a bőr és hiába borotválkozol, a bőr alatt lévő szőrszálak "átütnek". Én erre a következtetésre jutottam. :D
2/7 anonim válasza:
igen, tényleg a szőrszálak bőr alatti része miatt van. Egyedül gyantázással tudod eltüntetni
3/7 anonim válasza:
Fiatalabb koromba engem is cikiztek állandóan, mert olyan volt, mintha napok óta nem borotváltam volna. Erős, fekete szőrszálaknál simán előfordul. Nekem minden egyes testrészemen látszana a szőr borotválás után. Nekem csak a gyanta segített, de megérte. Először kozmetikussal csináltasd mindenképpen! :) Hidd el, nagyon tud dobni az önbizalmon.
4/7 Vörösnefelejcs válasza:
Nekem a kozmetikus mondta, hogy nézzem meg, fehér. Azt sem tudtam miről beszél.
Lényeg, hogy ha gyantázod, akkor nem látszik semmi, ha meg borotválod, ugyanolyan lesz , mint a hapsik arca, kék.
CSak ha kiszeded a szőrt tövestől, akkor nem lesz ilyen.
5/7 A kérdező kommentje:
Élet mentők vagytok köszönöm a segítséget! :)Azért örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel így..:)
A gyantázás mennyire rossz elsőre? :/
2013. nov. 7. 19:36
6/7 anonim válasza:
Hát nem életem élménye, de az eredmény magáért beszél. Nekem pl. a lábamon nagyon fájt, amikor elkezdtük, a hónaljam meg elsőre sem annyira. Meglepő volt. Viszont ne hagyj ki a téli hónapokban gyantázást, mert én most kihagytam egy hónapot, borotváltam és utána irdatlanul fájt...
Kozmetikusnál csináld, sokkal viselhetőbb lesz. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, talán nem vinnyogok majd annyira tőle :)
2013. nov. 8. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!