Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem vagyok divatos mai nő,...

Nem vagyok divatos mai nő, hanem maradi, mert nem szedem az intim szőrzetemet?

Figyelt kérdés
Kisollóval lenyírom és körben kiborotválom, de nem az egészet.
2008. júl. 8. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lennél attól divatos? Különben sem maradiság kérdése ez a dolog. Vannak pasik, akiknek kifejezetten az tetszik, ha nem csupasz a nő.
2008. júl. 8. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Az indexen egy egész topic van amit a szőrös muff imádó pasik hoztak létre. :):)

Az én pasim is jobban szereti ha van szőr. Én meg jobban szeretem ha nincs...

most a kedvéért rövid, korlátozott terjedelmű van.

De néha teljesen leszedem, mert nekem meg az tetszik,. ő meg elviseli a kedvemért. :D:D:D

2008. júl. 8. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

semmi probléma, az attól még egy ápolt és szép fazon.

Javaslom a hajnyírót. A 3 mm-es távtartóval szép egyenletesen és könnyen le lehet nyírni.

2008. júl. 8. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Nem hinném hogy ez a divatról szól. Ha te úgy érzed jól magad hogy nem borotválod akkor ne borotváld. Engem meg zavar a szőr ezért borotválom, de nem divatból, az én esetemben úgy sem látja senki.

A lényeg inkább a higiénia.

2008. júl. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!