Nem vagyok divatos mai nő, hanem maradi, mert nem szedem az intim szőrzetemet?
Figyelt kérdés
Kisollóval lenyírom és körben kiborotválom, de nem az egészet.2008. júl. 8. 19:50
1/4 anonim válasza:
Miért ne lennél attól divatos? Különben sem maradiság kérdése ez a dolog. Vannak pasik, akiknek kifejezetten az tetszik, ha nem csupasz a nő.
2/4 anonim válasza:
Nyugi. Az indexen egy egész topic van amit a szőrös muff imádó pasik hoztak létre. :):)
Az én pasim is jobban szereti ha van szőr. Én meg jobban szeretem ha nincs...
most a kedvéért rövid, korlátozott terjedelmű van.
De néha teljesen leszedem, mert nekem meg az tetszik,. ő meg elviseli a kedvemért. :D:D:D
3/4 anonim válasza:
semmi probléma, az attól még egy ápolt és szép fazon.
Javaslom a hajnyírót. A 3 mm-es távtartóval szép egyenletesen és könnyen le lehet nyírni.
4/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez a divatról szól. Ha te úgy érzed jól magad hogy nem borotválod akkor ne borotváld. Engem meg zavar a szőr ezért borotválom, de nem divatból, az én esetemben úgy sem látja senki.
A lényeg inkább a higiénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!