C-vitaminos pakolás!?
Sziasztok!
Hallottam a c-vitaminos pakolásról de nem igazán találtam róla használható leírást...Et mikor használják?Hajvilágosításnál? Nekem szőkítve van a hajam, ha így használom mi történik vele?
Valaki kipróbálta már?
Szia, én próbáltam, és nekem bejött. Kifejezetten a sötét festéket koptatja, a világosat nem hinném, mivel az nagyrészt magát a hajad színét, szerkezetét változtatja, nem pedig elfedi más színnel.
Nekem csak színezve volt a hajam, és már jó 10cm le volt nőve. Megcsináltam a pakolást (kb. 75g c-vitamin por+sampon), rákentem a vizes hajamra, ráhúztam két zacskót és 2 órát vártam. Mikor lemostam, nem láttam sok változást, de azt vettem észre minden alkalommal, amikor mostam, hogy sötét a víz. Így szépen kb. 2 hónap alatt a nagyját ki is szedte a festéknek.
Ami zavart, hogy pakolás után fura szaga volt a hajamnak sokáig, de kb 3. mosás után ez elmúlt. Adott a hajamnak egy kis vöröses árnyalatot, de nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!