Körömvirág krém és a száraz bőr. Ajánlott-e a használata?
Figyelt kérdés
Az van ráírva h hámosodást elősegítő. de ha egyébkéntis száraz a bőröm, néha picit hámlik is, akkor ha bekenem a krémmel nemfog még jobban hámlani?2009. nov. 15. 19:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem kend be és ha úgylátod használ akkor többször is kend rá a felületre!
De ha nem gyógyul akkor tegyél rá disznózsírt ha van otthon.
De még jobb ha a 2000 éves kleopátra fürdőt használod:
Engecc vizet a kádba azután teszel bele tejet meg olajat,
azután most át magad vele mindenhol,mikor ezt megtetted zuhanyozz még le tiszta vízzel törölközz meg és majd meglátod használni fog!
2/4 anonim válasza:
Csodákra képes a körömvirégkrém!
3/4 anonim válasza:
A hámosodás nem azonos a hámlással. A hám a bőr felső rétege, ennek a regenerálódását segíti elő a körömvirág krém. Nekem télen véresre tud repedni a kezem akkor is, ha kesztyűt veszek. A körömvirág majdnem 100%-osan rendbe hozza pár nap alatt, illetve a megelőzésben is tökéletes.
Nagyon-nagyon ajánlott!
4/4 A kérdező kommentje:
Értem már. De a hám, a bőr felső rétege, az nem az amitől időnként meg kell szabadulni, arcradírozással? Akkor azt miért érdemes regenerálni, ha inkább azt ajánlják, hogy szabaduljak meg tőle?:)
2009. nov. 16. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!