Mi a véleményed a hajamról az alábbi kép alapján?
2013. nov. 3. 11:41
11/25 anonim válasza:
Hát ez kiábrándító azt hittem természetes :(
12/25 anonim válasza:
Szép :) És aranyos a masnid! :D
13/25 anonim válasza:
A színe szép, a vége elvékonyodott, kicsit unalmas nekem a formája, de alapvetőn ha te jól érzed vele magad, akkor minden rendben.
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon szeretem azt a masnit:)
2013. nov. 3. 18:18
15/25 anonim válasza:
Szia Anita
Szerintem is szép hajad van. Nekem tetszik a formája is. A masnis kép is nagyon aranyos. Az áprilisi kép nekem személy szerint nagyon tetszik.
Akarod még tovább is növeszteni?
16/25 Hairlover válasza:
Szép hosszú hajad van. El lennék vele egy darabig :)
17/25 anonim válasza:
Mennyi idő alatt nőtt meg ekkorára? És miket használtál rá?
Am szép nagyon :)
18/25 A kérdező kommentje:
Kedves vagy!
Három éve növesztem a hajam, ez idő alatt lett néhányszor vágva kicsi a végéből, illetve egyszer 10cm. Próbálok sok folyadékot inni, ugyanis azt vettem észre, hogy ez nagyon befolyásolja. Nem használok sem hajszárítót, sem hajvasalót, sem hajsütőt, sem semmit a hajfestéken kívül. Igyekszem megfelelően ápolni hajpakolásokkal. Türelem kell hozzá, mert nem nő gyorsan a hajam.
2013. nov. 8. 19:17
20/25 anonim válasza:
Szép-szép, de nekem kicsit az az unalmas, fejrelapulós...valamit kezdenék vele, adnék neki formát, vagy besütném, csavarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!