Melyik RÖVID haj tetszik nektek?
Most vállig érő burgundi vörös hajam van, de elegem lett belőle. Elég kevés és vékony szálú, emellett könnyen szálkásodik, hiába ápolom, illetve hajlamos vagyok elbújni mögé. Mikor rövidebb volt a hajam jobban éreztem magam és valahogy nyitottabb voltam a világra.
Most találtam pár frizurát, amik nagyon megtetszettek.
[link] (ilyesmi volt a régi rövid hajam)
Nektek melyik tetszik legjobban?
Ha valaki kér, mutatok magamról képet, hátha úgy könnyebb tanácsot adni, de ahhoz kérlek írjátok le melyik városban laktok és hány évesek vagytok. :)
Nekem az első kép(haj) jön be,de az arcformádtól is függ!
Egy képet mindenféleképp mutathatnál,22 külföld :p
3.,4. semmiképp!
3. az rettentő fiús haj,4.-et meg fodrász belövi ilyen szuperül aztán utána szenvedhetsz vele hogy mindig így nézzen ki
Nekem első tetszik illetve a victoria beckham haj:
nekem ilyen hajam van már lassan egy éve, de nagyon szeretem, mert praktikus, gyorsan kész, nem alszom el, könnyű megcsinálni.
a te képeid közül meg tetszik az első, a második is de az aszimmetrikus tincs nélkül, a harmadik akkor jó ha tényleg szép és hangsúlyos az arcod, a negyediket meg nehéz így belőni nap mint nap, meg amúgy sem tetszik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!