Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek melyik termék...

Szerintetek melyik termék lenne a legmegfelelőbb a bőrömnek?

Figyelt kérdés
Segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom melyik termék lenne a legjobb a bőrömnek. Rengeteg drogériás drágább és olcsó terméket is kipróbáltam már, és szinte mindegyiknél ezek a tünetek léptek fel: Viszkető, égő arcbőr, helyenként kisebb pattanások jöttek elő. Tudom, hogy vegyes az arcbőröm, mert a T vonalon szokott lenni a gond, de ezeken a területeken is jelentkeztek ezek a kellemetlen tünetek. Járok kb félévente kozmetikushoz, mutatott is pár terméket de az sajnos nem az én pénztárcámhoz való. Valaki tud olyan terméket ami jó lenne az én vegyes, de mégis érzékeny bőrömre?
2013. nov. 1. 14:41
 1/3 A kérdező kommentje:
18/L lemaradt
2013. nov. 1. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a biodermát ajánlanám, ha megpróbálod akciósan beszerezni olcsóbban is hozzá lehet jutni. (átlagban egy arckrém 3000 Ft körül van)

A bioderma oldalán egyébként ki is tudod választani a bőrtípusodnak megfelelő krémet.

Bővebb info pedig: www.kremmania.hu

2013. nov. 1. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Lady Stella szőlős termékcsaládja.
2013. nov. 2. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!