Életemben először festem be hajszínezővel a hajam. Ezek a kérdéseim? :
Voltam boltban, de már elterveztem, hogy befestem a hajam a hajam hajszínezővel, csak nem találtam jó minőségűt. Így ilyen egy gagyi izét vettem. A neve az, hogy Delia hajszínező sampon, 4.0-sat vettem, erre szó szerint az van ráírva, hogy BARNA, semmi egyéb komolyabb megnevezés :D Az eredeti hajszínem BARNA de olyan barna, hogy egy kicsit világosabb a kelleténél...
Na és a kérdéseim a következők:
Ha befestem a hajam ezzel a termékkel, akkor ha kiöblítem nem fogja majd meg a kádat?
Ha már be van festve a hajam és ha egy kicsit megizzadok, nem lesz olyan a polóm hátulja?
És ha vasalom a hajam, nem lesz olyan a vasaló talpa?
Köszönöm szépen, ha válaszoltok :)
Nem tudom milyen boltba mentél, de mindenhol vannak jobbnál jobb hajfestékek, színezők.(Illatszerboltok, bevásárlóközpontok, meg nagyobb boltok) Hogy találtál rá erre a ruppótlan, névtelen valószínű leggagyibb színezőre?
Szerintem várj holnapig, és vegyél egy normálisat mielőtt tönkreteszed a hajad.
Az Auchanba vettem, de máshol is kerestem már, de nem találtam :/ én olyanra gondoltam, ami olcsó és 6-7 mosásra kijön.
Valaki tud ilyet ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!