Mit tegyek hogy szép egészséges legyen a hajam?
Figyelt kérdés
nagyon szàraz a hajam vége hiàba megyek el fodràszhoz 2-3 héten belül ugyan olyan lesz az a baj hogy hamar zsirosodik a hajam és ha zsiros hajra valo sampont hasznàlok az nagyon kiszàritja a hajamat viszont ugyanugy bezsirosodik töle és igy a töve zsiros a vége pedig olyan mint a szalmakazal.
Màr nagyon sok sampont probàltam és egyik se volt hatàsos.
Valamilyen hàzipraktikàval szeretnék megprobàlkozni tudnàtok valami jo tippet adni?
köszönöm a hasznos vàlaszokat
2013. okt. 31. 22:36
1/4 anonim válasza:
lehet venni boltban hajvégápolókat,az is segíthet rajta, vagy a pakolások is. hetente egyszer elég, tojás vagy csak a fehérje,ecet,citrom,neten sok jót találsz és leírja, hogy kifejezetten zsíros vagy száraz hajra való :)
2/4 anonim válasza:
Csalán sampont használj ha hamar zsírosodik
3/4 anonim válasza:
Probald ki az, h kerulod a hot minden mennyisegben (pl: hajszarito, hajvasalo) nekem attol szaradt ki mindig. En probaltam a tojasos megoldast nekem nem nagyon segitett :( nekem a NIVEA samponok nagyon bevalltak, sokkal szebb lett tole a hajam :) szerintem 1 probat meger. :)
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a vàlaszokat:)
2013. nov. 3. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!