Ricinus a szempillákra?
Figyelt kérdés
A barátomnak nagyobbak a szempillái kifestetlen állapotban, mint amikor én 2-3szor áthúzom rajta a szempillaspirált. Engem meg ez eléggé zavar, nagyon sok fiúnak (na meg lánynak) nagyobbak a szempillái, mint nekem.
Hányszor kéne használnom? Tuti hogy nem hullik ki tőle? Mennyit vegyek, hol, és mennyibe kerül? Hogyan kell használni?
15/L
2013. okt. 31. 14:41
1/4 anonim válasza:
A gyógyszertárba tudsz venni ricinusolajat. Most árat nem tudok mondani, de az üveget, a kupakot, a matricát, meg mindent megfizetettnek veled. Én használta egy darabig, nekem úgy tűnt, hogy dúsabbak lettek a pilláim, és hosszabbak. Arra vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön!
2/4 A kérdező kommentje:
mennyire lenne célszerű, hogyha úgy használnám, hogy egy régi szempillaspirált, ami már kifogyott, kimosok, és beletöltöm, és úgy viszem fel a szempilláimra, mintha kifesteném?
2013. okt. 31. 15:15
3/4 anonim válasza:
Én olyan 300-400 forint körül vettem, de már majdnem féléve, és még van benne egy csomó. Nekem is használt szerintem, pl. egyszer letört néhány pillám, két nap alatt vissza nőtt. Én egy nem használt spirál keféjét szoktam az üvegbe mártogatni, és úgy viszem fel a szempillámra.
4/4 MeLifeAsMe válasza:
Én is használtam egyideig ricinust a szempilláimra és hatásos volt ( : 200 ft-ért vettem a patikában ( :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!