Ricinus olaj a szempillákra?!
Sziasztok! Valahol rábukkantam,hogy a ricinus olaj jó a szempillák ápolására és dúsabbak is lesznek ettől.
Nektek mi a véleményetek róla?
Ti hogyan használjátok? : )
tényleg dúsítja:)
én így használtam: lefekvés előtt egy fültisztítót belemártottam az olajba, először a tövén végig mentem vele(mintha kihúznád a szemed) aztán az egész hosszára kentem a maradékot.
Nekem nagyon szépek lettek a szempilláim, én az ujjammal szoktam este felvinni. Nem egyszer ment bele a szemembe, sosem kaptam szemgyulladást tőle, pedig három hónapja használom. :) Sőt, ha jól tudom, lehet csöpögtetni belőle a szembe, az árpa, a kötőhártyagyulladást ezzel szokták kezelni.
ha esetleg tájékozódnál mielőtt hülyeséget írsz...
"Szem: A szem kezelésében a ricinusolajat úgy alkalmazzák, hogy a páciens szemébe öntik. Ezzel az olyan betegségeket kezelik, mint az árpa, kötőhártya-gyulladás, valamint ez a gyógykezelés a szembe jutott különféle szennyeződések eltávolítására is szolgál egyben."
Szia!
Tényleg jó a ricinus olaj. Nekem nővérem mondta, hogy ő vett és tényleg jó. Adott belőle egy kis üvegcsében (kolis, ezért keveset van itthon). Kipróbáltam, kb. 1 hét után látszott az eredmény. Azóta vettem én is. Nagyon szépek a pilláim, dúsítja és ami fontos: aki gyakran használ spirált, ajánlott a ricinus olaj használata, ugyanis a spirál roncsolja a pillákat. Én kb. midnennap használok spirált, ezért is jó a ricinus olaj.
16/L
Utolsó vagyok.
Egyébként nem is drága, a múlt hónapban 30g-ot vettem a gyógyszertártban 160-170Ft-ért:)
nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!
már be is szereztem egy kis üvegcsével és izgatottan várom a hatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!