Gyanta, epilátor?
13 éves korom óta borotválom a lábam, karom,hónalja és az intim részeket. Eléggé elegem lett belőle, csúnya, szúrós vagyok.
3 éve kipróbáltam a szőrtelenítő krémet (Veet), de semmit sem ért, pedig mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva. Tavaly nyáron kaptam egy epilátort (Philips HP6482: [link] A szőrt azon mód otthagyja, hiába hagyom meg megfelelő hosszúságúra, vagy akár hosszabbra is.
A gyantán így eléggé elgondolkodtam. Egyébként nem lenne sürgős, de mivel sokszor alszok a barátomnál 2-3 éjszakát is, így zavaró, hogy minden este órákat kell ezzel szenvedni.:( Mennyire kerül átlagban egy-egy rész szőrtelenítése? Nagyon fájdalmas? Intim terültenél ti mennyire vagytok szégyenlősek? 18L
szakember,de jó.:)
és tényleg 4 hétig tart utána a simaság? vagy az elején akár hetente is meg kell ismételni? ha eléggé erős szőrzetről van szó.
15:36
kozmetikus csinálta? mi történt? sebeid lettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!