Melyik a legfájdalommentesebb epilátor? Masszírozós? Jegelős? Víz alatt használható? Stb?
Szia!
Én pasi vagyok, nekem Braun Silk-épil 7 Wet & Dry van, és teljesen meg vagyok elégedve vele. :)
Ha fürdés közben meleg víz alatt epilálok, akkor sokkal kevésbé fáj, és hatékonyabb is, mert a vízben a szőrszálak felágaskodnak és jobban meg tudja fogni a gép. :) Ráadásul van hozzá masszírozó fej is, ami még egy kicsit csökkenti a fájdalmat, de a fontosabb, hogy meleg víz alatt epilálj, mert az többet ér, mint a masszírozós fej hatása. Persze a kettő együtt az igazi. :)
Ez amúgy a harmadik epilátorom, az eddigiek ilyen olcsó gagyik voltak, amik nem is szedték ki rendesen, és fájt is nagyon. Ez azokhoz képest ég és föld. Szóval bátran ajánlom neked, több éves tapasztalattal. Én lábra, és intimre is használom. :)
Szándékosan nem Dual-t vettem, mert az ugyanez csak ki van egészítve egy borotvával, ami szerintem hülyeség, mert így az epilátor által ki nem szedett szőröket leborotválja, ha akarod, ha nem. Amit az enyém nem szed ki elsőre, azon végigtolom inkább mégegyszer, minthogy leborotváljam és emiatt másnapra borostás legyen a felület. Ráadásul az enyém olcsóbb is, mint a Dual, és ha mindenképpen szükség van borotválásra az epilálás után, akkor még mindig végig tudok tolni egy sima borotvát rajta. Arról nem is beszélve, hogy a nagy bumszli Dual fejjel szerintem nem is lehet jól hozzáférni a hajlatokhoz, gondolok itt főleg intim részekre, de szerintem még térdhajlatnál is útban lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!