Hajfelvarrás vagy csatos póthaj? Melyik a jobb?
A csattos praktikusabb, mert akár te is fel-le szedheted.
Viszont nem biztos hogy úgy tudod fel rakni, hogy az jól is álljon. Szóval kell valaki aki segít.
A felvarrás hosszabb ideig tart, de nem roncsolja a hajat mert semmilyen idegen anyag nem érintkezik vele (ragasztó, keratin, stb)
Nekem is felvarrva van 2-3 hónapig tökéletes, utánna kell újra felvarrni. Ez sem drága 2-2500 Ft/ soronként a felvarrás. Mondjuk nekem a fodrászom is jó, valahol ahol felvarrták 1-2 hét múlva már elengedett a felvarrt haj.
Szia. Elsőre nekem is fura volt, de könnyen hozzá lehet szokni, csak jól legyen felvarrva. A fodrász, aki nekem csinálja a felvarrást nagyon aranyos, ügyesen dolgozik és lelkiismeretesen! A neve Tamara, a Corvin negyednél van a 4-6-os villamosmegállóval majdnem szemben van az üzlet. A cím József körút 77-79. A honlapján megtalálod az elérhetőségét is! www.hajcentrum.hu
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!