Bánfi hajszesztől nagyon hullik a hajam, próbáltátok?
Sziasztok!
Hú, most jól meglepődtem!
Nekem kajak bejött a bánfi, nem is kicsit! Iszonyat gyorsan nő tőle a hajam és nagyon kicsikét hullik! (Két hát alatt majdnem 1 centit nő, látszik a hajfesték lenövésemen.)
Én heti kétszer használom úgy, hogy simán hajmosás előtt jól bedörzsölöm és rajta hagyom 40 percet. Utána (mivel nagyon szárít) megint 40 percre teszek rá egy hajpakolást, hogy visszatáplálja a hajamat. Utána jön csak a hajmosás. :)
Nekem nagyon bevált a hajszesz része a dolgoknak, bár a sampont és a balzsamját sosem használtam hozzá.
Amúgy már kb. 4 hónapja Bánfizok. Szeretném lenöveszteni a hajam mert egy betegségből adódóan a harmadára csökkent a mennyisége és a fejtetőmön foltban kopaszodtam. Kezdetben hajgyógyászati (bazi drága) termékeket használtam, utána mikor már a tűzveszély elmúlt, akkor tértem át a Bánfira. Hatásos és szeretem. Nem hiszem, hogy valaha leállok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!