Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bánfi hajszesztől nagyon...

Bánfi hajszesztől nagyon hullik a hajam, próbáltátok?

Figyelt kérdés
Nagyon hullik, így amikor rátettem 3 perc után le is mostam gyorsan.. Megéri, hogy ennyi hajam kijön és majd viszont látok babahajakat vagy ez a termék nekem most nem jött be?:(

2013. okt. 26. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
én a sampont próbáltam, vagy 3 hajmosás alkalmával használtam, de utána abbahagytam mert nekem is hullott a hajam :/ Nem tudom, hogy megéri-e, én megijedtem és inkább abbahagytam.
2013. okt. 26. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is hullott tőle. Az első 3 hónapban semmi nem történt, viszont a 4. és az 5. hónapban rettenetesen sok kijött és megijedtem... 1,5-2 hónap kellett ahhoz, hogy észrevettem, hogy attól hullik. Azt hittem, hogy évszakváltás, de nem :S Szóval én azóta nem használom.
2013. okt. 26. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is eleinte nagyon hullott a hajam tőle.... kb 2 hónapja volt. 1 hónapja kezdett nagyon csökkenni és most ott tartok hogy egy hajmosásnál alig hullik ki hajam :) és nem azért mert már kihullott az egész hajam :DD viszonylag sűrű hajam van és nő is.
2013. okt. 26. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Én inkább a ricinusolajra szavazok!
2013. okt. 26. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Hosszú heteken át használtam, de folyamatosan egy marék hajam kihullott tőle :/ Reméltem hogy ez csak átmeneti állapot, de nem. A maradék a wc-ben landolt.. Szerintem te se használd!
2013. okt. 26. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapig használtam,nekem nagyon bevált.
2013. okt. 26. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Szerencsére nekem is bevált,de én is a samponját használtam. A hajszeszt nem próbáltam ki.
2013. okt. 27. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
én többször próbáltam, teszteltem is,mert első 2 használattól csomószámra kijött a hajam hajmosáskor. tesztképpen pár hónapra rá újra próbáltam és akkor is szóval tuti a bánfi hajszesz és sampon volt a ludas! :(
2013. okt. 29. 17:51
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Hú, most jól meglepődtem!

Nekem kajak bejött a bánfi, nem is kicsit! Iszonyat gyorsan nő tőle a hajam és nagyon kicsikét hullik! (Két hát alatt majdnem 1 centit nő, látszik a hajfesték lenövésemen.)

Én heti kétszer használom úgy, hogy simán hajmosás előtt jól bedörzsölöm és rajta hagyom 40 percet. Utána (mivel nagyon szárít) megint 40 percre teszek rá egy hajpakolást, hogy visszatáplálja a hajamat. Utána jön csak a hajmosás. :)

Nekem nagyon bevált a hajszesz része a dolgoknak, bár a sampont és a balzsamját sosem használtam hozzá.

Amúgy már kb. 4 hónapja Bánfizok. Szeretném lenöveszteni a hajam mert egy betegségből adódóan a harmadára csökkent a mennyisége és a fejtetőmön foltban kopaszodtam. Kezdetben hajgyógyászati (bazi drága) termékeket használtam, utána mikor már a tűzveszély elmúlt, akkor tértem át a Bánfira. Hatásos és szeretem. Nem hiszem, hogy valaha leállok vele.

2014. máj. 6. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!