Nagyon hullik a hajam, milyen vitamin segíthet?
Figyelt kérdés
Mivel kamasz vagyok gondolom természetes,de már vagy egy éve nagyon hullik,vastag szálú sok hajam van,de már kb a fele mint régen volt...nézegettem a neten hajvitaminokat?Van esetleg ami segítene?Mit gondoltok?2013. okt. 12. 19:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem mivel vastag szálú sok hajad van ami gondolom hosszú is nem bírja el a súlyát ezért kezdett hullani. ugyanez volt a problémám, vágattam belőle, azóta sokkal normálisabb nem is száll, semmi baja.
2/6 A kérdező kommentje:
Voltam többször is fodrásznál azóta,aki mindig úgy vágja hogy ritkítja is szóval nem ez lesz a probléma...
2013. okt. 12. 20:28
5/6 A kérdező kommentje:
ricinusoztam is egy ideig,de szerintem közrejátszik benne hogy elkezdet hullani mert megfuladtak a hajhagymáim....nem vasalom és pár hónapih nem is szárítottam,nem vasalom...egyedül baba sampont használok semmi mást
2013. okt. 12. 22:54
6/6 anonim válasza:
Megfulladtak a hajhagymáid? o.O WTF?
Az tuti,hogy nem tartozik a kivátó okok közé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!