Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 16 éves vagyok. Nagyon hullik...

16 éves vagyok. Nagyon hullik a hajam. Vitamin hiány? Mitől lehetséges?

Figyelt kérdés
Szedtem fogamzásgátlót,de már egy 3 hete nem szedem kiváncsi vagyok h attól e..? kallos hajszinezővel van festve a hajam de nem láccik a lenövés így már vagy 4 vagy több hónapja is hogy festve lett.Egészségesen étkezem...Igaz vashiányos vagyok,de már egy éve,-és msot sokkal jobb lett a vérképem- a hajhullásom pedig csak pár hónapja van.mÉGIS MITŐL?:S van akinek évszaktól függően hullik a haja ilyet is hallottam már,de rám ez eddig nem volt jellemző.
2009. nov. 4. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
pajzsmirigy, mandula vagy vakbélre tippelnék, de az a vérképeden is meglátszana. én a heledben azért megnézetném a torkom, meg elmennék egy nőgyógyászhoz, ez a kettő az amitől csomókban hullhat az ember haja. használj henna hajfestéket (goloka.hu), és kezdj el revalidot szedni, használj revalid sampont, ezek megállítják a hajhullást!
2009. nov. 4. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
a torkom? nőgyógyászhoz? miért a nőgyógyász mit tud mondani vagy mi ok lehet amiért oda kell mennem? köszi a választ hasznos volt utána nézek ennek a hennás dolognak...
2009. nov. 4. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Revalidot én is szedtem, nem ér semmit. Ugyanúgy hullott a hajam, mint mielőtt elkezdtem volna szedni, vagy miután abbahagytam volna a szedését. És nem csak 1-2 hétig szedtem.

15/F

2009. nov. 4. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a Revalidot, nekem bevált. Viszont valószínűleg a fogamzásgátló elhagyása miatta hullik a hajad, illetve nekem a Kallos festékekkel is volt hasonló tapasztalatom..
2009. nov. 4. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy menj el fogászatra, hátha van valami gyulladás, az is okozhat hajhullást. Nagyon is.
2009. nov. 5. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne szedj addig revalidot meg mindenféle "csodaszert" amíg meg nem mutatod dokinak magad. Ha sápadt és fáradékony is vagy, akkor lehetsz vashiányos vagy vérszegény. Amúgy az őszi időszakban gyorsabban cserélődik a haj, jobban hullik. Napi 120 hajszál feletti veszteséget nevezzük hajhullásnak.
2009. nov. 5. 14:30
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindnekinek utána fogok járni...
2009. nov. 5. 19:34
 8/9 anonim válasza:

nekem a vizsgadrukktól és a stressztől hullott:(

Kénes sampont használok azóta jobb.

2009. nov. 21. 22:05
 9/9 A kérdező kommentje:
köszii...nekem is még hullik de nem olyan vészes.
2009. nov. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!