Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos a bőröm, kezelem...

Pattanásos a bőröm, kezelem de nem múlik el egyik napról a másikra. Ártok vele ha fertőtlenitő korrektort és púdert használok ha megyek valahova?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Használd nyugodtan,de estére ne felejts el lemosni.Próbáltad már az Aknesol-t?Gyógyszertárban lehet venni,és tényleg jó.Azt hiszem 1000 körül van.
2009. nov. 13. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam, hámlott a bőröm tőle rendesen, de a pattanások helyei, a piros foltok megmaradtak...
2009. nov. 13. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

A fertőtlenítő korrektor oké, de én púder helyett valami olajmentes alapozót használnék a helyedben.A púder alatt nem tud szellőzni a bőröd és emellett a pórusokat is eltömíti.

Amúgy ezek a drogériákban kapható tonikok stb. nem a legjobbak.Inkább bőrgyógyász által felírt krémet használnák, azok nagyon jók, másokon láttam.

A sminket mostd le amikor csak hazaérsz,estére meg pláne!

:) remélem segítettem

2009. nov. 13. 14:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem értek annyira az alapozó használatához, e helyett egy antibakteriális púder jó lenne? Azt hiszem van oylan ami nem tömiti el a pórusokat.
2009. nov. 13. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
jólesz az.
2009. nov. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!